• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Услуги Охрид
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 2 На 2
BUGARSKO DRZAVJANSTO ZA MAKEDONCI

BUGARSKO DRZAVJANSTO ZA MAKEDONCI

Check with seller
39x
4x
КАНЦЕЛАРИЈА ОД СОФИЈА, СО ПРЕСТАВНИШТВО ВО ОХРИД ВРШИ ПОСРЕДУВАЊЕ ЗА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО ЗА МАКЕДОНЦИ, КОМПЛЕТ ПРОЦЕДУРА ОД ПОЧЕТОК, ДОВРШУВАЊЕ НА ВЕЌЕ ЗАПОЧНАТА ПРОЦЕДУРА ДО ЛИЧНА КАРТА И ПАСОШ НА РАКА, ПРЕВОДИ НА ДОКУМЕНТИ И ДРУГИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ ДОСТА БРЗО И ПО МОШНЕ ПОВОЛНИ ЦЕНИ. НЕ Е ПОТРЕБНО ДОКАЖУВАЊЕ НА ПОТЕКЛО ВРЗ ОСНОВА НА СТАРИ ...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · January 30, 2016
Посредување за бугарско државјанство

Посредување за бугарско државјанство

Free
175x
2x
Канцеларија во Софија со претставништво во Охрид врши посредување за бугарско државјанство, лични исправи, пасоши, возачки дозволи (без докажување на бугарско потекло)...МНОГУ ПОВОЛНО. Контакт-тел. 070 391 365, Владимир
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · January 19, 2016
  • 1