• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • ostani doma.png
Дуќани за изнајмување - Продажба
Сите резултати
Лично
Компанија
15 - 21 На 270
Се Издава Деловен Простор во Сарај

Се Издава Деловен Простор во Сарај

650.00 Euro €
17x
1x
Се издава деловен простор во Сарај. Се наоѓа на приземје и со површина од 101м2, паркинг простор 200м2, и тераса од 14м2. Просторот може да служи за повеќе дејности. Цена 650еур. Шифра 8044/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018
Се Продава Деловен Објект во Капиштец

Се Продава Деловен Објект во Капиштец

35000.00 Euro €
22x
1x
Се продава деловен простор во Капиштец со површина од 25м2 плус 9м2 користен простор. Деловниот простор е со санитарен чвор и се продава за 35.000еур. Шифра 8013
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018
Се издава објект во Кондово

Се издава објект во Кондово

1400.00 Euro €
19x
2x
Се издава изграден објект во Кондово на главна улица со површина од 600м2 на 2 ката по 300м2, со паркинг од 600м2. Објектот е со уредна документација и е новоградба која одговара за повеќе намени. Цена 1400еур.Шифра 8043/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018
Се Издава Угостителски Дуќан во Лептокарија

Се Издава Угостителски Дуќан во Лептокарија

300.00 Euro €
24x
3x
Се издава дуќан во Лептокарија од 35м2 кој е погоден за повеќе угостителски дејности. Дуќанот е комплетно опремен, а може и празен. Инвентарот кој се наоѓа во просторот може да се купи. Има централно греење. Цена 300еур.Шифра 8042/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018
Се издава Деловен Простор во  Строг Центар

Се издава Деловен Простор во Строг Центар

700.00 Euro €
13x
4x
Се издава деловен простор во строг Центар, со површина од 70м2. Има санитарен чвор, парно и клима. Цена 700еур со место за договор. Шифра 8041/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018
Се Издава  Деловен Простор во ГТЦ

Се Издава Деловен Простор во ГТЦ

3000.00 Euro €
16x
1x
Се издава деловен простор во ГТЦ кој се наоѓа во близина на дирекција ГТЦ, приземје. Просторот има 136м2 со можност за преградување. Греењето е на парно и клима. Има заеднички тоалет и магацински простор во подрум. Цена 3000еур со место за договор. Шифра 8040/1 
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018
Се Издава Деловен Простор во Лептокарија

Се Издава Деловен Простор во Лептокарија

1000.00 Euro €
22x
4x
Се издава деловен простор во Лептокарија во близина на гостилница Буре. Деловниот простор е од 72м2 со галерија од 45м2 со санитарен чвор. Цена 1000еур. Шифра 8039/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018