Дуќани за изнајмување - Продажба - page 2 - www.Oglasise.mk

  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • ostani doma.png
Дуќани за изнајмување - Продажба
Сите резултати
Лично
Компанија
8 - 14 На 270
Се ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / BUSINESS SPACE FOR RENT – ЦЕНТАР (53M2)

Се ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / BUSINESS SPACE FOR RENT – ЦЕНТАР (53M2)

1.00 Euro €
5x
9x
Се издава деловен простор во Центар.Деловниот простор се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЗАПАДНА.Квадратурата е од 53 М2,со ИЗЛОГ и ГОЛЕМА РЕКЛАМА.Внатрешно ПРОСТОРОТ е ОПРЕМЕН,но постои можност за ПРЕНАМЕНА/ПРЕАДАПТАЦИЈА.Катноста е ПРИЗЕМЈЕ од ЗГРАДА.Греењето е ПОДНО + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД.Градбата на објектот е од 2000 година.Паркинг ме...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · December 8, 2018
Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

200.00 Euro €
17x
5x
Се издава/продава деловен простор во близина на МВР со површина од 30м2. Се наоѓа на приземје. Цена 200еур/50.000еур. Шифра 8053/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 17, 2018
 Се Продава Деловен Простор во ГТЦ

Се Продава Деловен Простор во ГТЦ

280000.00 Euro €
54x
1x
Се продава деловен простор во ГТЦ со површина од 60м2. Просторот има 2 санитарни чвора. Цена 280.000еур.Шифра 8014
Macedonia · Skopje · Skopje · November 17, 2018
Се Издава Локал кај  Грчка Амбасада

Се Издава Локал кај Грчка Амбасада

1300.00 Euro €
13x
1x
Се Издава Локал кај  Грчка Амбасада со површина од 170м2. Се издава празен.Цена 1300еур.Шифра 8050/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 17, 2018
Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада

Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада

3500.00 Euro €
18x
1x
Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада со површина од 105м2, тераса 70м2 и подрум од 200м2. Има 2 тоалета. Цена 3500еур. Шифра 8049/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 17, 2018
Се издава дуќан во Аеродром

Се издава дуќан во Аеродром

300.00 Euro €
46x
1x
Се издава дуќан во Аердром со површина од 52м2. Цена 300еур со место за договор. Шифра 8046/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 15, 2018
Се издава дуќан во Буњаковец

Се издава дуќан во Буњаковец

550.00 Euro €
20x
1x
Се издава дуќан во Буњаковец со површина од 21м2.Просторот е празен. Цена 550еур.Шифра 8045/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 15, 2018