• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Канцеларија - Деловен простор
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 18
Се Издава Деловен Простор во Карпош 2

Се Издава Деловен Простор во Карпош 2

12.00 Euro €
42x
8x
Се издава деловен простор во Карпош 2 со површина од 80м2. Се наоѓа на 1ви кат. Располага со 1 океанска канцеларија од 30м2, менаџер-канцеларија,рецепција, ходник, архива, кујна, 2 тоалета и едно паркинг место.. Цена 12еур/м2. Шифра 8065/1
Macedonia · Скопје · Скопје · October 31, 2018
Се Издава Деловен Простор во Кисела Вода

Се Издава Деловен Простор во Кисела Вода

1300.00 Euro €
53x
1x
На атрактивна локација на почетокот на Кисела Вода, на само еден километар оддалеченост од центарот на Скопје се издава Деловен Простор. Се наоѓа на приземје, со големина од 91 м2  и репрезентативна висина во внатрешноста од 4,70 м. Цена 1300еур. Шифра 8059/1
Macedonia · Skopje · Skopje · September 10, 2018
Se izdava Deloven Prostor vo Centar

Se izdava Deloven Prostor vo Centar

150.00 Euro €
82x
0x
  Se izdava Deloven Prostor za kancelarija od 25m2 vo Centar na odlicna lokacija. Objektot e NOV individualna gradba i e odlicno zvucno izoliran. Cena po dogovor. Shifra-8069
Macedonia · Skopski · Skopje · August 27, 2018
    Se Izdava Deloven Prostor vo Centar

Se Izdava Deloven Prostor vo Centar

1.00 Euro €
50x
5x
    Se izdava Deloven Prostor za kancelarija od 25m2 vo Centar na odlicna lokacija. Objektot e NOV, individualna gradba i e odlicno zvucno izoliran. Cena po dogovor. Shifra-8069/1
Macedonia · Skopje · Skopje · August 25, 2018
Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Карпош 2

Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Карпош 2

12.00 Euro €
55x
7x
Се издава деловен простор во Карпош 2 со површина од 277м2. Се наоѓа на 2ри кат. Просторот е распредел со рецепција, кујна, 2 тоалета, ходник, сала за состаноци, 4 канцеларии, 2 тераси. Цена 12еур/м2. Шифра 8066/1
Macedonia · Skopje · SKopje · August 17, 2018
 Се издава деловен простор кај МИ-ДА

Се издава деловен простор кај МИ-ДА

1300.00 Euro €
36x
9x
Во непосредна близина на комплексот МИ-ДА се издава деловен простор од околу 90м2 со 5 паркинг места. Се наоѓа на приземје. Просторот располага со 4 канцеларии, wc i кујна. Цена 1300еур+ ДДВ. Шифра 8064/1
Macedonia · Skopje · Skopje · August 16, 2018
  Се Издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-Кисела Вода

Се Издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-Кисела Вода

4.00 Euro €
36x
12x
  Се Издава Деловен Простор 451м2 во Кисела Вода.Просторот е на мезанин и има 21 канцеларија, 2 санитарни чвора, купатило и 18-клима уреди. Греењето е централно парно. Деловниот Простор е полунаместен, во секоја канцеларија има плакари. Исто така добро е позициониран , светол со ориентација запад. Се издава за 4 ев./м2 +ДДВ 18% и цената е со м...
Macedonia · Skopje · Skopje · July 9, 2018