• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Станови, куќи , Соби за изнајмување
Сите резултати
Лично
Компанија
15 - 21 На 502
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (45М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (45М2)

1.00 Euro €
25x
8x
Се издава стан во Аеродром,ТОБАКО 2 - (АДОРА ГРАДБА) во непосредна близина на малата бензинска пумпа “МАК ПЕТРОЛ” и кафулето “EQUILIBRIUM”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “ВАНГЕЛ ТОДОРОВСКИ”.Квадратурата е од 45 М2.Внатрешно живеалиштето е компле...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 22, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (67М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (67М2)

1.00 Euro €
20x
9x
Се издава стан во Центар,КАПИШТЕЦ во непосредна близина на “КАТОЛИЧКА ЦРКВА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГ.Лоциран е на адреса или улица “НАРОДЕН ФРОНТ”.Квадратурата е од 67 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 11 КАТ од вкупно 14 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Рас...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 16, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (87М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (87М2)

1.00 Euro €
23x
8x
Се издава стан во Карпош 3,ЛЕПТОКАРИЈА во непосредна близина на СУГС “НИКОЛА КАРЕВ” и ПРИВАТНАТА БОЛНИЦА “ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “КАРПОШОВО ВОСТАНИЕ”.Квадратурата е од 46 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 15, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (52М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (52М2)

1.00 Euro €
26x
9x
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО – СОБОРЕН ХРАМ во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ” и БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРНА.Лоциран е на адреса или улица “НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ”.Квадратурата е од 52 М2.Внатрешно живеалиштето е комплет...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 8, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (84М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (84М2)

1.00 Euro €
99x
12x
Се издава стан во Центар,ПОРТА БУЊАКОВЕЦ во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ” и БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Квадратурата е од 84 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 6, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КИСЕЛА ВОДА (45М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КИСЕЛА ВОДА (45М2)

1.00 Euro €
32x
9x
Се издава стан во Кисела Вода,РАМПА во непосредна близина на “ХОТЕЛ ОРИНЏ” и “ЕКОНОМСКОТО УЧИЛИШТЕ”.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “ТОДОР ПАНИЦА”.Квадратурата е од 45 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 4 КАТ од вкупно 7 ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 3, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (47М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (47М2)

1.00 Euro €
31x
7x
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “МАЈАКОВСКИ”.Квадратурата е од 47 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 2, 2019