Станови, куќи , Соби за изнајмување - page 2 - www.Oglasise.mk

  • avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Станови, куќи , Соби за изнајмување
Сите резултати
Лично
Компанија
8 - 14 На 502
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КОЗЛЕ (70М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КОЗЛЕ (70М2)

1.00 Euro €
25x
8x
Се издаван стан кој е дел од куќа (СПРАТ) во КАРПОШ - КОЗЛЕ/ТРНОДОЛ.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е на адреса или улица “КНЈЕЗ ТРПИМИР”.Квадратурата е од 70 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 2 КАТ од вкупно 2 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР – КЛИМА...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · March 2, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (58М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (58М2)

1.00 Euro €
34x
7x
Се издава стан во Центар,УНИВЕРЗАЛНА САЛА во непосредна близина на “КАТОЛИЧКА ЦРКВА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “20 ТИ ОКТОМВРИ”.Квадратурата е од 58 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 1 КАТ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) Ц...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 27, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (90М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (90М2)

1.00 Euro €
16x
7x
Се издава стан во Центар,СОБОРЕН ХРАМ во непосредна близина на БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ” и “СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата е од 90 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 8 КАТ од ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 27, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (40М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (40М2)

1.00 Euro €
35x
9x
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО – СОБОРЕН ХРАМ во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ” и БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ”.Квадратурата е од 40 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 25, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (64М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (64М2)

1.00 Euro €
20x
10x
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на “БОЕМСКА УЛИЦА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ”.Квадратурата е од 64 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 1 КАТ од вкупно 4 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРА...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 25, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (95М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (95М2)

1.00 Euro €
18x
7x
Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “НИКОЛА ТЕСЛА”.Квадратурата е од 95 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 5 КАТ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРН...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 23, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (64М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (64М2)

1.00 Euro €
26x
8x
Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата е од 64 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 КАТ од вкупно 7 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРН...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 23, 2019