• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Станови, куќи , Соби за изнајмување
Сите резултати
Лично
Компанија
22 - 28 На 401
   Се Издава Стан  на Панорама Водно

Се Издава Стан на Панорама Водно

700.00 Euro €
37x
8x
Се издава стан во Комплекс Панорама од 104м2. Се наоѓа на 1ви кат. Располага со дневна, кујна со трпезарија, 3 спални соби од кои едната целосно пренамета во гардеробер. Има 2 купатила и 2 балкони. Комплетно наместен, со сопствено парно, клима уред и сопствена гаража. Зградата има лифт. Цена 700еур со место за договор. Шифра 4001/1
Macedonia · Skopje · Skopje · March 5, 2018
   Се Издава Стан  на Панорама Водно

Се Издава Стан на Панорама Водно

700.00 Euro €
29x
7x
Се издава стан во Комплекс Панорама од 104м2. Се наоѓа на 1ви кат. Располага со дневна, кујна со трпезарија, 3 спални соби од кои едната целосно пренамета во гардеробер. Има 2 купатила и 2 балкони. Комплетно наместен, со сопствено парно, клима уред и сопствена гаража. Зградата има лифт. Цена 700еур со место за договор. Шифра 4001/1
Macedonia · Skopje · Skopje · February 6, 2018
Се Издава Стан во Центар

Се Издава Стан во Центар

600.00 Euro €
75x
9x
На прекрасна локација во Центар се издава стан од 74м2. Располага со дневен престој, кујна со трпезарија, 2 спални соби, wc, 2 балкони. Станот е на централно греење, има лифт, подрум и сопствен паркинг простор. Ориентација југ-север. Се издава наместен.Цена 600еур. Шифра 3032/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 28, 2017
Се Издава Стан во Центар

Се Издава Стан во Центар

600.00 Euro €
28x
1x
Се издава стан кај Дом на Градежници.Станот е со површина од 75м2. Се наоѓа на 2ри кат. Цена 600еур.Шифра 3045/1
Macedonia · Skopje · Skopje · March 9, 2018
Се Издава Стан во Центар

Се Издава Стан во Центар

600.00 Euro €
34x
9x
На прекрасна локација во Центар се издава стан од 74м2. Располага со дневен престој, кујна со трпезарија, 2 спални соби, wc, 2 балкони. Станот е на централно греење, има лифт, подрум и сопствен паркинг простор. Ориентација југ-север. Се издава наместен.Цена 600еур. Шифра 3032/1
Macedonia · Skopje · Skopje · June 26, 2018
Се Издава Стан во Центар

Се Издава Стан во Центар

600.00 Euro €
75x
9x
На прекрасна локација во Центар се издава стан од 74м2. Располага со дневен престој, кујна со трпезарија, 2 спални соби, wc, 2 балкони. Станот е на централно греење, има лифт, подрум и сопствен паркинг простор. Ориентација југ-север. Се издава наместен.Цена 600еур. Шифра 3032/1
Macedonia · Skopje · Skopje · May 14, 2018
Се Издава Стан во Центар

Се Издава Стан во Центар

600.00 Euro €
35x
9x
На прекрасна локација во Центар се издава стан од 74м2. Располага со дневен престој, кујна со трпезарија, 2 спални соби, wc, 2 балкони. Станот е на централно греење, има лифт, подрум и сопствен паркинг простор. Ориентација југ-север. Се издава наместен.Цена 600еур. Шифра 3032/1
Macedonia · Skopje · SKopje · October 30, 2018