• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Станови, куќи , Соби за изнајмување
Сите резултати
Лично
Компанија
15 - 21 На 432
Се Издава Куќа во Жданец

Се Издава Куќа во Жданец

1100.00 Euro €
55x
9x
Се издава екслузивна куќа во Жданец со квадратура од 280м2 ( од кои 200м2 се користат како станбен простор, а останатиот дел се гаража, помошни простории, подрум), Сут.+Приз.+1кат+Пот. Сутеренот се гаража, летна кујна, котлара за парно, подрум. Приземјето се состои од салон со трпезарија и кујна, и WC. Првиот кат има 3 спални соби, од кои едната е ...
Macedonia · Skopje · Skopje · February 9, 2018
Се Издава КУЌА во КОЗЛЕ, Жданец

Се Издава КУЌА во КОЗЛЕ, Жданец

1100.00 Euro €
49x
8x
Се издава куќа во Козле, Жданец, Сут+Приз+1+Пот., со квадратура од 280м2 од кои околу 200м2 се користат како станбен простор, а останатиот дел се гаража, помошни простории и подрум. Сутеренот се гаража, летна кујна, котлара за парно, подрум. Приземје се состои од салон со трпезарија и кујна и WC. Првиот кат има 3 спални соби од едната е со гардероб...
Macedonia · Skopje · Skopje · July 28, 2018
Се Издава Куќа во Жданец

Се Издава Куќа во Жданец

1100.00 Euro €
37x
9x
Се издава екслузивна куќа во Жданец со квадратура од 280м2. Сутеренот се гаража, летна кујна, котлара за парно, подрум. Приземјето се состои од салон со трпезарија и кујна, и WC. Првиот кат има 3 спални соби, од кои едната е со гардеробер и купатило, и уште едно купатило за другите две спални соби. Поткровјето има отворен простор од околу 75м2 со к...
Macedonia · Skopje · Skopje · December 28, 2017
Се Издава Куќа во Жданец

Се Издава Куќа во Жданец

1100.00 Euro €
43x
9x
Се издава екслузивна куќа во Жданец со квадратура од 280м2 ( од кои 200м2 се користат како станбен простор, а останатиот дел се гаража, помошни простории, подрум), Сут.+Приз.+1кат+Пот. Сутеренот се гаража, летна кујна, котлара за парно, подрум. Приземјето се состои од салон со трпезарија и кујна, и WC. Првиот кат има 3 спални соби, од кои едната е ...
Macedonia · Skopje · Skopje · July 4, 2018
Се Издава Куќа во Жданец

Се Издава Куќа во Жданец

1100.00 Euro €
27x
9x
Се издава екслузивна куќа во Жданец со квадратура од 280м2 ( од кои 200м2 се користат како станбен простор, а останатиот дел се гаража, помошни простории, подрум), Сут.+Приз.+1кат+Пот. Сутеренот се гаража, летна кујна, котлара за парно, подрум. Приземјето се состои од салон со трпезарија и кујна, и WC. Првиот кат има 3 спални соби, од кои едната е ...
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018
Se izdava del od kuka vo Kozle

Se izdava del od kuka vo Kozle

1100.00 Euro €
32x
10x
На прекрасна и тивка локација во Козле се издават 2 ката во дел од куќа која е луксузно опремена со површина од 150м2. Се состои од дневна, кујна со трпезарија, 2 спални соби, купатило, 2 балкони. Има сопствено парно греење и повеќе паркинг места. Цена 1100еур. Шифра 6002/1
Macedonia · Skopje · Skopje · March 2, 2018
СОБИ ЗА КРАТОК ПРЕСТОЈ И НОЌЕВАЊЕ

СОБИ ЗА КРАТОК ПРЕСТОЈ И НОЌЕВАЊЕ

800.00 Денари
3131x
12x
Се изнајмуваат соби за краток престој и ноќевање на мирно и дискретно место во непосредна близина на ресторанот Ореов Лад.Собите се обезбедени со греење/ладење , room service , Wi-Fi , TV , како и бесплатен паркинг простор . Цени :Краток престој - 2 часа ... 800 ден. (секој нареден час + 100 ден)Ноќевање ...................... 1500 ден.Ноќевање со ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · January 3, 2017