• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Станови, куќи , Соби за изнајмување
Сите резултати
Лично
Компанија
15 - 21 На 464
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (87М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (87М2)

1.00 Euro €
26x
8x
Се издава стан во Карпош 3,ЛЕПТОКАРИЈА во непосредна близина на СУГС “НИКОЛА КАРЕВ” и ПРИВАТНАТА БОЛНИЦА “ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “КАРПОШОВО ВОСТАНИЕ”.Квадратурата е од 46 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 15, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (52М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (52М2)

1.00 Euro €
26x
9x
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО – СОБОРЕН ХРАМ во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ” и БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРНА.Лоциран е на адреса или улица “НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ”.Квадратурата е од 52 М2.Внатрешно живеалиштето е комплет...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 8, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (84М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (84М2)

1.00 Euro €
101x
12x
Се издава стан во Центар,ПОРТА БУЊАКОВЕЦ во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ” и БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Квадратурата е од 84 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 6, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КИСЕЛА ВОДА (45М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КИСЕЛА ВОДА (45М2)

1.00 Euro €
34x
9x
Се издава стан во Кисела Вода,РАМПА во непосредна близина на “ХОТЕЛ ОРИНЏ” и “ЕКОНОМСКОТО УЧИЛИШТЕ”.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “ТОДОР ПАНИЦА”.Квадратурата е од 45 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 4 КАТ од вкупно 7 ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 3, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (47М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (47М2)

1.00 Euro €
33x
7x
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “МАЈАКОВСКИ”.Квадратурата е од 47 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 2, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КИСЕЛА ВОДА (54М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КИСЕЛА ВОДА (54М2)

1.00 Euro €
38x
14x
Се издава стан во Кисела Вода,ПРИПОР во непосредна близина на МОТО/ЦЕНТАРОТ.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е Југо – Источна.Лоциран е на адреса или улица “БОРИС ТРАЈКОВСКИ”.Квадратурата е од 54 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 КАТ од вкупно 4 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА – ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 2, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КИСЕЛА ВОДА (61М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КИСЕЛА ВОДА (61М2)

1.00 Euro €
34x
7x
Се издава стан во Кисела Вода,РАМПА во непосредна близина на Општината и  СУПЕР - МАРКЕТОТ “ТИНЕКС”.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е на адреса или улица “БОРИС ТРАЈКОВСКИ”.Квадратурата е од 61 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 5 КАТ од вкуп...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 1, 2019