Плацеви
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 2 На 2
  Се Продава Плац во Маврово

Се Продава Плац во Маврово

25000.00 Euro €
139x
1x
Кој сака да ја почувствува моќта на природата и да биде во најубавите предели на Бистра се продава плац од 557м2 за 25000ев. со место за преговор.Плацот е со ИЛ.Шифра-14ДЕ
Macedonia · Mavrovo · Mavrovo · February 16, 2018
HITNO se prodava gradezno zemjiste vo Tocila, Prilep

HITNO se prodava gradezno zemjiste vo Tocila, Prilep

Check with seller
87x
0x
Se prodava gradezno zemjiste vi Tocila, Prilep
Macedonia · Tocila · Prilep · May 19, 2021
  • 1