• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
Се Продава Плац во Маврово

Се Продава Плац во Маврово

1.00
32708x
2x
 На падините на Бистра во Маврово непосредно до ски-центарот се продава прекрасен плац 377м2 со И.Л. и маркица за градба.Плацот е на 20м од главниот пат со убав поглед.Цена по договор.Шифра-1ИС
Macedonia · Mavrovo · Mavrovo · March 1, 2018
Живеалишта
Сите резултати
Лично
Компанија
22 - 28 На 700
Се ИЗДАВА СТАН ВО КУЛИТЕ НА ,,CEVAHIR SKY CITY''

Се ИЗДАВА СТАН ВО КУЛИТЕ НА ,,CEVAHIR SKY CITY''

1.00 Euro €
262x
12x
Се издава стан во кулите на ,,CEVAHIR SKY CITY’’. Станот се наоѓа во Општина Аеродром. Ориентацијата му е Западна. Лоциран е на адреса или улица ,, Булевар Србија ’’. Квадратурата е од 53м2. Внатрешно живеалиштето е комплетно ново наместено. Катноста е 11 КАТ од вкупно 40 КАТОВИ. Греењето е на ЦЕНТРАЛНО ПАРНО. Располага со с...
Macedonia · АЕРОДРОМ · Скопје · March 2, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КОЗЛЕ (70М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КОЗЛЕ (70М2)

1.00 Euro €
26x
8x
Се издаван стан кој е дел од куќа (СПРАТ) во КАРПОШ - КОЗЛЕ/ТРНОДОЛ.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е на адреса или улица “КНЈЕЗ ТРПИМИР”.Квадратурата е од 70 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 2 КАТ од вкупно 2 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР – КЛИМА...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · March 2, 2019
Се ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА (68М2)

Се ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА (68М2)

1.00 Euro €
20x
8x
Се продава стан во КИСЕЛА ВОДА (68м2). Ориентацијата му е Северна. Лоциран е во непосредна близина на  ,, Hotel Nice ‘’. Квадратурата му е 68 м2. Катност 1/5 кат, ВЕДНАШ вселив. Живеалиштето се продава со ИМОТЕН ЛИСТ. ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА / СЛОБОДНО. Греењето е сопствено (на струја). Располага со следниот распоред: ходник, д...
Macedonia · Кисела вода · Скопје · February 28, 2019
Се ИЗДАВА СТАН ВО КИСЕА ВОДА 80(м2)

Се ИЗДАВА СТАН ВО КИСЕА ВОДА 80(м2)

1.00 Euro €
25x
1x
Се издава стан во Кисела вода во непосредна близина на Општината. Ориентацијата на станот е ИСТОК-СЕВЕР-ЈУГ. Квадратурата е од 80 м2. Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено. Катноста е 5 КАТ од вкупно 7 КАТОВИ. Греењето е на ЦЕНТРАЛНО ПАРНО (БЕГ). Располага со следниот распоред:  ходник, дневна, кујна, трпезарија, ДВЕ СПАЛНИ СОБИ , ...
Macedonia · Кисела вода · Скопје · February 28, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (58М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (58М2)

1.00 Euro €
34x
7x
Се издава стан во Центар,УНИВЕРЗАЛНА САЛА во непосредна близина на “КАТОЛИЧКА ЦРКВА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “20 ТИ ОКТОМВРИ”.Квадратурата е од 58 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 1 КАТ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) Ц...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 27, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (90М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (90М2)

1.00 Euro €
16x
7x
Се издава стан во Центар,СОБОРЕН ХРАМ во непосредна близина на БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ” и “СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата е од 90 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 8 КАТ од ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 27, 2019
Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (40М2)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (40М2)

1.00 Euro €
36x
9x
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО – СОБОРЕН ХРАМ во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ” и БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ”.Квадратурата е од 40 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · February 25, 2019