• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg

Станови, куќи , Соби за изнајмување - АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР

Објавено на August 16, 2017
Изменет на August 5, 2018
Објавено од Taneski
Гледано од 98 луѓе

Опис на предметот

АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ,БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР


Се издаваат апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид.
Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi
-fi. 
На располагање има бесплатен паркинг простор пред објектот и дворно место за користење.
Има можност за појадок со доплата.
Тел за контакт 071 212 343

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Југозападен регион
Град
Охрид
Адреса
во близина на хотелите Метропол, Белви и Конгресен центар

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusNew construction
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0