• avtopromet.jpg
 • avtoservis stevo.jpg
 • nedviznostiprostor.jpg

Останати услуги - Правни услуги

Објавено на March 24, 2017
Објавено од pravnik
Гледано од 111 луѓе
#677
1.00 Денари

Опис на предметот

Вршиме секаков вид на:


  1. Регистрација на фирми Тп,ДОО,ДООЕЛ

 2.  Истапување на содружник,основач,управител 

 3.  Преобразба на друштвото од една во друга форма 

 4.  Зголемување на основната главнина 

 5.  Промена на назив,седиште,претежна дејност

 6.  Регистрација на подружница 

 7.  Стечај

 8.  Ликвидација 

 9.  Изготвување на секаков вид договори

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Скопски регион
Град
Скопје