• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg

Патувања - Сончев Брег

Објавено на July 11, 2016
Изменет на July 11, 2016
Објавено од Nasko Tsanov
Гледано од 151 луѓе
#582
13.00 Euro €

Опис на предметот

 


 


Лето 2016 во  Сончев брег, СОЗОПОЛ И БУРГАС, ПОМОРИЕ !


 


Превоз секој ден СТРУМИЦА, РАДОВИШ, ДЕЛЧЕВО, ШТИП, ВИНИЦА, КОЧАНИ, ВЕЛЕС, НЕГОТИНО, ПРИЛЕП, КАВАДАРЦИ, КУМАНОВО, СКОПJE.


 1. KОМПЛЕКС „PRESTIGE CITY” НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Тип сместување:
7 дена
Еднособен Апартман или Двособен Апартман 2+2 
250 €
2. HOTEL "KOKICHE" СОНЧЕВ БРЕГ – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Тип сместување:
7 дена
Еднособен Апартман 2+1
193 €
5 дена
Еднособен Апартман 2+1
132 €
3. ХОТЕЛ BLACK SEA COMPLEX 3 *** СОНЧЕВ БРЕГ 
Тип сместување:
7 дена
Соби и Апартмани - 2+1, 2+2, 2+3
180 € - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК


213 - ПОЛУПАНСИОН
230 € - НОЌЕВАЊЕ ALL INCLUSIVE ( без алкохохол )
5 дена
Соби и Апартмани - 2+1, 2+2, 2+3
130 € - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
170 € - НОЌЕВАЊЕ ALL INCLUSIVE ( без алкохохол )
4. АПАРТМАНИ БУРГАС - НОЌЕВАЊЕ 
Тип сместување:
7 дена
Трособен Апартман – 4+2
161 €


5. ХОТЕЛ ЕЛИТ 2 – НОЌЕВАЊЕ БЕЗ ПРЕВОЗ- СОНЧЕВ БРЕГ 


Тип сместување:
7 дена
Еднособен Апартман или Двособен Апартман 2+2 и 4+2


Студио – 2+1 – 315 €


Апартман - 2+2  - 455 €


Апартма -4+2 – 525  €


6. ХОТЕЛ AVENUE– НОЌЕВАЊЕ БЕЗ ПРЕВОЗ - СОНЧЕВ БРЕГ 


Тип сместување:
7 дена
Еднособен Апартман или Двособен Апартман 2+2 и 4+2


Студио – 2+1 – 315 €


Апартман - 3+1 - 343 €


Апартма - 2+2 – 392  €
8. HOTEL “VEDRINA” СОЗОПОЛ - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Тип сместување:
7 дена
Еднособен Апартман или Двособен Апартман 2+2 и 4+2
140 €


 Посочените цени се во евра по лице/ден вклучуваат 9% ДДВ, осигурување и туристичка такса и транспорт со автобус .


MyTravel Consult Strumica DOEL
+389 78 998 748 - Viber - Strumica, Macedonia


skype: fashiong1
email:
mytravelstrumica@gmail.com

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Strumica
Град
Strumica
Адреса
Goce Delchev 62 G