Возачи - Се барат шофери Со Ц/ категорија за во Германија

Објавено на June 27, 2022
Изменет на June 27, 2022
Објавено од S&D Transporte
Гледано од 745 луѓе
#4661
Check with seller

Опис на предметот

Поради зголемување на возниот парк се барат шофери за работа во Германија 


потребно е да имате Ц  кат. Код 95 , Еу Документи , 


пожелно е познавање на германски или англиски јазик 


контакт Тел : WhatsApp Или Viber : +49 177 9173348 или +49 1632925583


 


Aufgrund der Vergrößerung des Fuhrparks werden Fahrer für die Arbeit in Deutschland gesucht


Sie müssen einen C Boden haben. Code 95, EU-Dokumente,


Deutsch- oder Englischkenntnisse sind wünschenswert


Kontakt Tel: WhatsApp Oder Viber: +49 177 9173348 oder +49 1632925583


 


Due to the expansion of the vehicle fleet, drivers are being sought for work in Germany


You must have a C drive licence  Code 95, EU documents,


Knowledge of German or English is desirable


Contact Tel: WhatsApp Or Viber: +49 177 9173348 or +49 1632925583


 


 


 

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Југоисточен регион
Град
Струмица

Преглед и повратни информации за Се барат шофери Со Ц/ категорија за во Германија(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear