Машини и Алати - Prodajem polovne generalno remontovane kranove

Објавено на May 21, 2022
Објавено од benson
Гледано од 271 луѓе
#4652
Check with seller

Опис на предметот

Prodajem polovne generalno remontovane kranove

1.Dizalica 2 tone, sa kolicima, kuka i koturaca NOVO 1950 eur, (prve dve fotografije, plave),

2.Dvogredni kran raspon 11,80 m, nosivost 10 t DEMAG.
Elektrooprema nova sa Frekventnim regulatorima.
Komanda sa poda ,komandni pult.

3.Dvogredni kran raspon 11,80 m, nosivost 5 t DEMAG.
Elektrooprema Šnajder elektrik.
Komanda sa poda ,komandni pult.

4.Dvogredni kran raspon 10,50 m, nosivost 5 tona.Fering.
.Elektrooprema Šnajder elektrik.
Komanda sa poda ,komandni pult..

5.Jednogredni Kran DEMAG, 6,3 t.

6.Kranska mačka polovna “DEMAG” 10 t.

7.Jednokredni kran DEMAG, 3,2 t.

Kontakt:
Tomasevic Milan
+381606150060

Локација

Држава
Srbija
Регион
Podunavski
Град
Beograd

Преглед и повратни информации за Prodajem polovne generalno remontovane kranove(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear