Мебел , Ивентар, Уредување - Masa i Sank

Објавено на May 12, 2022
Објавено од Goran
Гледано од 15 луѓе

Опис на предметот

Prodavam masa na trkalca84/55/50 i sank na trkalca 120/45/104  zaedno 3000 denari  tel.071730624

Локација

Преглед и повратни информации за Masa i Sank(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear