Гуми - Нови гуми GOOD YEAR 255 / 55 R19

Објавено на September 15, 2021
Објавено од stevce
Гледано од 16 луѓе
#4599
400.00 Euro €

Опис на предметот

      Продавам четири НОВИ невозени гуми


марка - GOOD YEAR  


тип – EAGLE  F1


димензии -  255/55 R19


 


цена = 400 евра комплет ( без бандажи )


 


продавач – 070 207 205

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Македонија
Град
Битола

Детали за автомобил

Кабрио
Не
Не