• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Огласи За Работа - МАГАЦИОНЕР за прием на роба

Објавено на July 16, 2020
Објавено од Уни - Лукс
Гледано од 41 луѓе
#4433
Check with seller

Опис на предметот

Потребен е магационер за прием и складирање на роба.


Работно искуство на иста или слична позиција е пожелно, но не и неопходно. 


Заинтресираните кандидати да се јават на 070 675 722

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Скопје
Град
Скопје

Други информации