• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Огласи За Работа - Потребни се пакувачи за ноќна смена

Објавено на July 16, 2020
Објавено од Уни - Лукс
Гледано од 58 луѓе
#4432
Check with seller

Опис на предметот

Се пара пакувач на леб за пекара во Влае. Работно време 19:00-03:00. Работно искуство не е задолжително, но потребно е кандидатот да има обезбеден превоз. Телефон за контакт 070 227 820 

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Скопје
Град
Скопје

Други информации