• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Музика - Театар - Танц - Часови по пеење

Објавено на June 11, 2020
Објавено од Ilija
Гледано од 77 луѓе
#4405
Check with seller

Опис на предметот

Држам часови по соло пеење ( online ) за секаков тип на музика,


Како професионален  пејач - изведувач мојата задача е да ве воведам во тајните на музиката.Со помош на забава и креативност на овие часови вие ќе имате можност да изучувате правилно дишење и вокална техника.


Повеќе информации на број : 076471158

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Скопје
Град
Скопје
Адреса
Ѓорче Петров