Гуми - Novi gumi m+s 195/50/15

Објавено на May 26, 2016
Објавено од Tommy Stojchevski
Гледано од 65 луѓе
#434
Check with seller

Опис на предметот

Felnite se od golf gti so barum novi gumi m+s 195/50/15
078546868

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Полошки регион
Град
Тетово

Детали за автомобил

Кабрио
Не
Не