Компјутери Дестоп - CPU-Intel DualCore E214

Објавено на May 8, 2015
Изменет на May 18, 2015
Објавено од Gorgi
Гледано од 90 луѓе
#4
5000.00 Денари

Опис на предметот

RAM-1GB
VGA-NX8400 GS
HDD-250 GB
Kontakt Telefon 070 539 776 Gorgi

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Југоисточен регион
Град
Струмица