• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Мобилни телефони - Apple iPhone 11 Pro Max 512GB

Објавено на November 4, 2019
Објавено од shaz
Гледано од 32 луѓе
#3696
800.00 Euro €

Опис на предметот

Ние нудиме најдобра онлајн трговија на големо и големо на мобилен телефон. Со нашето искуство, ние сме многу фокусирани на потребите на нашите клиенти и нудиме одлични квалитетни производи на нашите клиенти.

Забелешка .. Сите наши Apple iPhone се 100% нови, оригинални, фабрички отклучени во кутија

1 година гаранција

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB == 750 €
Apple iPhone 11 Pro Max 256GB == 780 €
Apple iPhone 11 Pro Max 512GB == 800 €

Apple iPhone 11 Pro 64GB == 670 €
Apple iPhone 11 Pro 256GB == 700 €
Apple iPhone 11 Pro 512GB == 750 €

Apple iPhone 11 64GB == 600 €
Apple iPhone 11 128GB == 620 €
Apple iPhone 11 256GB == 650 €

Apple iPhone XS Max 6 4GB == 500 €
Apple iPhone XS Max 256GB == 550 €
Apple iPhone XS Max 512 GB == 600 €

Промо Промо Купи 2 добие 1 бесплатно 1

Начин на испорака: FedEx / DHL
Време на испорака: во рок од 2 работни дена.
Ве молиме контактирајте со нас за повеќе информации и купување прашања:
Контактирајте нè .. Shaz4electronicltd@hotmail.com

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Ohrid
Град
6000