• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg

Станови, куќи , Соби за изнајмување - СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

Објавено на September 21, 2019
Објавено од Taneski
Гледано од 7 луѓе

Опис на предметот

СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА


Издаваместан во строг центар на Охрид, позади Охридска банка, на 2 минути оддалеченост од центар. Спецификации꞉ кујна, купатило, тв со кабловска, голема тераса со поглед кон центар, бесплатен паркинг простор.


Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид.
Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi
-fi. Тел за контакт Виолета 071/212 -343вибер:071212343  маил: vtaneska@yahoo.com

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Југозападен регион
Град
Охрид
Адреса
Македонски Просветители

Details

TypeFor rent
Num. Rooms3
Num. Bathrooms1
StatusNew construction
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Other characteristics

  • Heating
  • Elevator
  • Terrace
  • Parking
  • Furnished
  • New
  • By Owner