• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Куќи - Апартмани за изнајмување - АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, КАЈ Х МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

Објавено на August 21, 2019
Објавено од Taneski
Гледано од 54 луѓе

Опис на предметот

АПАРТМАНИ- ОХРИД- КОЊСКО, KAJ Х. МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ, КОНГРЕСЕН


Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид.


Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi-fi. 


На располагање има бесплатен паркинг простор пред објектот и дворно место за користење. Има можност за појадок со доплата.


Издаваме стан во строг центар на Охрид, позади Охридска банка, на 2 минути оддалеченост од центар. Спецификации꞉ кујна, купатило, тв со кабловска, голема тераса со поглед кон центар, бесплатен паркинг простор. Тел за контакт Виолета 071/212 -343 вибер:071212343  маил: vtaneska@yahoo.com

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Југозападен регион
Град
Охрид
Адреса
населба КОНЈСКО кај х Метропол, Белви и Конгресен

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusNew construction
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Other characteristics

  • Heating
  • Terrace
  • Parking
  • Furnished
  • New
  • By Owner