• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg

Компјутери - Изработка на веб страна

Објавено на July 29, 2019
Објавено од Ружа
Гледано од 41 луѓе
#3516
9000.00 Денари

Опис на предметот

Изработка на статична и динамична веб страница. 


 


Основниот пакет пакет вклучува:


- Главно мени


- Локација со контакт форма


- Презентација на производите/услугите


- Поврзување со аналитика на сајтот


- Галерија со слики/видеа


 


За подетални информации контактирајте не. 


 


 

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Скопски регион
Град
Скопје