• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Станови, куќи , Соби за изнајмување - Се издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНО

Објавено на March 4, 2019
Објавено од Snezana
Гледано од 145 луѓе

Опис на предметот

Се издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНО.


 


Станот се наоѓа во Општина Центар.


Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОЧНА.


Лоциран е на улица ,, Антон Панов бр.9 ‘’, во близина на Хотел ,,Викторија’’.


Квадратурата е од 63 м2.


Катноста е на високо приземје.


Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО).


Градбата на објектот е од 2018 година.


Има слободно паркинг место.


(Станот првично се изнајмува за КАНЦЕЛАРИЈА, но доколку станува збор за ФАМИЛИЈА постои можност станот комплетно да се опреми од страна на газдата).


Цена: Цена по договор.


Шифра: 3109 / 1


КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 078 409 501

Локација

Држава
Macedonia
Регион
ЦЕНТАР
Град
Скопје
Адреса
УЛИЦА ,, АНТОН ПАНОВ БР.9 ''

Details

TypeFor rent
Num. Rooms3
Num. Bathrooms1
StatusNew construction
Square Meters63
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Other characteristics

  • Air Condition
  • Elevator
  • Terrace
  • Parking
  • Furnished
  • New