• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Компјутери - Оглас за работа!

Објавено на December 15, 2018
Објавено од Snezana
Гледано од 106 луѓе
#3158
1.00 Euro €

Опис на предметот

Агенцијата за недвижности Простор Скопје има потреба од вработување на техничка секретарка и агент на неопределено време.Со одредена фиксна плата и можност за дополнителна заработка.
Опис на работни задачи:
• Управување со канцелариско работење;
• Координација на активностите на агенцијата и клиентите;
• Водење на документација;
• Изготвување на извештаи.
Бараме:
• Завршено средно или високо образование
• Познавање англиски јазик се смета за предност;
• Работење во Word и Excel;
• Поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач) се смета за предност;
• Комуникативност, одговорност, навременост и прецизност во работата.
Испратете свое CV на: ag.prostor.sr@gmail.com или контактирајте не на тел: 078-340-782.
Соодветните кандидати ќе бидат повикани на информативен разговор.

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Скопје
Град
Скопје
Адреса
Партизански Одреди 34