• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg

Лцд Лед и Плазма тв - Digitcom Electronics

Објавено на May 21, 2016
Изменет на May 21, 2016
Објавено од Digitcom Electronics
Гледано од 236 луѓе
#307
Check with seller

Опис на предметот

Сервис за вашите LCD,LED и CRT телевизори,декстоп и лаптоп компјутери ,таблети ,проектори,ситни апарати за домакинството во склоп на сервисот вршиме и изведба на домашни LAN и WiFi мрежи како и одржување на истите.Повелете посетете не на ул.24ти Октомври бр.34 Струмица (меѓу автошкола Сигнал М и ресторант ВОДЕНИЧКАТА) секој работен ден од 09.00 - 16.00 или на телефонските броеви 078/321-170 и 034/550-606 како и на email:digitcomelectronics@yahoo.com

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Југоисточен регион
Град
Струмица