• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Канцеларија - Деловен простор - Се ПРОДАВА ДЕЛОВНО/СТАНБЕНА КУЌА ЧАРШИЈА (69М2)

Објавено на August 17, 2018
Објавено од Snezana
Гледано од 71 луѓе

Опис на предметот

Се продава деловно-станбена куќа со квадратура од 69М2 по имотен лист,а објектот се наоѓа во Општина Центар но се водикако под ЦЕНТАР 1/ОПШТИНСКИ.Во најубавиот и најпрекасниот дел од Градот Скопје,СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈАкрајот кој живее со бесмртниот дух на трговијата,историјата,занаетчиството заедно со угостителството кај тоа место се наоѓа КУЌАТА/ОБЈЕКТОТ.Местото и локацијата е од безвремена и непроценлива вредност,што остава голем простор на следните ГЕНЕРАЦИИ - ВИЗИОНЕРИ кои се со планови за инвестирање или вложување во добри исплатливи бизниси.Старата Скопска Чаршија е со посетеност и фреквентност на дневна основа по најмалку од 50 до 100 минувачи од најразлични ПРИПАДНОСТИ и НАЦИОНАЛСТИ од Светот,а најмногу посетувана е од :Турци,Бошњаци,Албанци и Европјани (Италијанци,Французи,Холанѓани,Германци,Британци).Куќата е со намена и капацитет на развивање за деловна/дејност од типот на:бар/кафуле,пекара/слаткарница,вила/хостел, или било каков вид на ИНОВАТИВНА/ДЕЈНОСТ.Располага со следниот распоред:мал ходник,вц со купатило,спирални скали,работна просторија,кујна,трпезарија,мала пространа спална соба,голема пространа спална соба,и пристојна голема тераса.Намена:Деловна.Греење:Дрва/Струја.Состојба:Реновирање.Документи:Поседува.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ ДЕКА:Куќата/Објектот е за реновирање/инвестирање,маркицата дозволува непречена градба,пристап за градење поседува,не спаѓа во културно-заштитените места.Излегува веднаш под КАЛЕТО,кај Црквата Свети Спас близу ПИВНИЦАТА.ДОБРЕДОЈДЕНИ СЕ СИТЕ КЛИЕНТИ.СЛОБОДНО ПРАШУВАЈТЕ. ЦЕНА:2898 ЕУР по М2 или во превод = 200 000 ЕУР вкупно. Шифра:6043 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:078 366 902 ИЛИ 075 489 145

Локација

Држава
Macedonia
Регион
SKOPJE
Град
SKOPJE
Адреса
Partizanski Odredi 34

Details

TypeFor sale
Num. Rooms3
Num. Bathrooms1
StatusTo renovate
Square Meters69
Square Meters (total)69
Num. Floors0
ZoneNE

Other characteristics

  • Terrace
  • By Owner