• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Куќи - Апартмани за изнајмување - АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

Објавено на July 28, 2018
Изменет на July 28, 2019
Објавено од Taneski
Гледано од 86 луѓе

Опис на предметот

Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид.
Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi
-fi. 
На располагање има бесплатен паркинг простор пред објектот и дворно место за користење.
Има можност за појадок со доплата. И СТАН во Охрид
Тел за контакт Виолета 071 212 343 е-маил:
vtaneska@yahoo.com

Локација

Држава
Macedonia
Регион
JUGOZAPADEN
Град
OHRID

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusNew construction
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0