• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • ostani doma.png

Останати услуги - Книговодствени,Маркетинг и консултантски услуги

Објавено на May 18, 2016
Изменет на May 18, 2016
Објавено од Kasus Group
Гледано од 133 луѓе
#257
Check with seller

Опис на предметот

Ви ја нудиме нашата стручност во областа на сметководството, како и управувањето со даноци, со крајна цел исполнување на вашите законски обврски и одговорности.Во зависност од вашите перференции, ние може да дојдеме кај Вас по документи(по договор).


Дозволете ни да бидеме дел од јадрото на вашиот бизнис и станеме вашиот сметководствен и финански сектор.


Kasus Group
ул.Васил Сурчев 14/A1 Струмица
Кон. 078-415-871 Фимка Илиева

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Југоисточен регион
Град
Струмица