• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Дуќани за изнајмување - Продажба - Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

Објавено на June 6, 2018
Објавено од Snezana
Гледано од 40 луѓе

Опис на предметот

  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар 150 м2 на 2 кат, со централно греење, санитарен чвор. Просторот е со повеќе канцеларии и се издава за 9-10ев./м2 + режиски трошоци. Се наоѓа на ТОП ЛОКАЦИЈА во Центар.Шифра-8055/1

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Skopje
Град
Skopje
Адреса
Partizanski Odredi 34