• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg

Мебел , Ивентар, Уредување - Se Prodava Mebel Nov

Објавено на February 24, 2016
Изменет на April 18, 2016
Објавено од Mebel 2007
Гледано од 164 луѓе

Опис на предметот

Изработуваме:
-кујни
-детски соби
-спални
-канцелариски мебел
-комоди
и секаков вид на мебел по ваша порачка. Нарачки и информации на:
071 877 036 Трајче

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Југоисточен регион
Град
Василево
Адреса
На стариот пат Добрејци-Василево