• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Канцеларија - Деловен простор - Се продава деловен простор во Кисела Вода

Објавено на April 23, 2018
Објавено од Snezana
Гледано од 39 луѓе

Опис на предметот

Се продава деловен простор во населба Црниче/ Кисела Вода во близина на МВР, со површина од 75м2. Просторот е поделен на два дуќани со два санитарни чвора. Има магацински простор во подрум од 100м2. Цена 105.000еур. Шифра 8019

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Skopje
Град
Skopje
Адреса
Partizanski Odredi 34