Живеалишта - Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

Објавено на March 26, 2018
Објавено од Snezana
Гледано од 31 луѓе
#1711
50000.00 Euro €

Опис на предметот

Се издава/продава деловен простор во близина на МВР со површина од 30м2. Се наоѓа на приземје. Цена 200еур/50.000еур. Шифра 8053/1

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Skopje
Град
Skopje
Адреса
Partizanski Odredi 34