Плацеви - Се Продава Плац во Волково

Објавено на March 14, 2018
Објавено од Snezana
Гледано од 28 луѓе
#1604
21.00 Euro €

Опис на предметот

  Се продава плац во Волково од 2000м2-21ев/м2.Шифра-46/2

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Skopje
Град
Skopje
Адреса
Partizanski Odredi 34

Преглед и повратни информации за Се Продава Плац во Волково(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear