Плацеви - Се Продава Плац во Маврово

Објавено на February 16, 2018
Објавено од Snezana
Гледано од 130 луѓе
#1383
25000.00 Euro €

Опис на предметот

Кој сака да ја почувствува моќта на природата и да биде во најубавите предели на Бистра се продава плац од 557м2 за 25000ев. со место за преговор.Плацот е со ИЛ.Шифра-14ДЕ

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Mavrovo
Град
Mavrovo
Адреса
Ul. Partizanski Odredi Br. 34/1/5

Преглед и повратни информации за Се Продава Плац во Маврово(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear