• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • ostani doma.png

Куќи - Апартмани за изнајмување - Се Продава Плац во Леуново

Објавено на December 29, 2017
Објавено од Snezana
Гледано од 32 луѓе

Опис на предметот

Вила во Маврово-Леуново, во близина на Хотел Радика, 


со најубав поглед на Мавровско Езеро.
Површина на куќата 7х7 метри, приземје, кат и поткровје.
Приземјето е 18м. катот е 48м (дневна со кујна,купатило и две спални ) и поткровјето со одбивање на косината од кровот е 29м. Со две тераси.. 


Сменет кров пред 18 месеци, нов лимен кров. 


Дворно место 700м (450 квадрати под зеленило позади куќата)


Шифра-1ЛЕ

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Mavrovo
Град
Mavrovo
Адреса
Ul. Partizanski Odredi Br. 34/1/5