•  Се Продава Вила во Маврoви Анови

  Се Продава Вила во Маврoви Анови

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 17, 2018 75000.00 Euro €

  На  влезот во убавото Маврово ве пресретнува населба со прекрасни вили.Токму таму се продава прекрасна вила во мермер.Нејзината вкупна површина е 100м2 сместена на каскаден 700м2 плац. Стара е само 10 години  со вертикален пресек По+1+ПК, о...

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 17, 2018 45000.00 Euro €

  Се продава вила во убавото Маврово од 50м2 со плац 720м2,наместена,со една бања, две спални соби,дневна,два балкони,две паркинг места,со позиција исток.Цена-45000ев.Шифра-18ЕФ

 •  Се Продава Вила во Маврoви Анови

  Се Продава Вила во Маврoви Анови

  Куќи - апартмани за продажба, Маврово (Маврово) February 17, 2018 75000.00 Euro €

    Се продава вила во Маврови Анови 144м2 со плац 544м2 со греење на дрва.Цена 75000ев.Шифра-1ЉБ

 • ТОП Понуда само за месец Февруари!!

  ТОП Понуда само за месец Февруари!!

  Станови , Куќи за Продажба Skopje (Skopje) February 16, 2018 725.00 Euro €

  НЕВЕРОЈАТНО ДОБРА ПРОМОТИВНА ПОНУДА!! Само во месец Февруари, се продаваат станови во елитната населба Бардовци. Становите се по115м2, со три посебни спални, голема дневна, кујна, 2 тераси и 3 тоалета. Секој стан има 35м2 подрумски простории и паркин...

 •   Се Продава Плац во Маврово

  Се Продава Плац во Маврово

  Плацеви Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 42000.00 Euro €

     Се продава вила во Маврово 66м2 од кои По-10м2,Пр-33м на кои има дневен престој со кујна и трпезарија,Пк-23м2 на кои се наоѓаат 2 спални соби.Вилата е оплеменета со балкон од 12м2.Цена-42000ев.Шифра-11МА

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 40000.00 Euro €

    На падините на Бистра со прекрасен поглед се продава вила 50-60м2со плац 700м2-Пр+1.Располага со 2 спални соби,кујна,трпезарија,дневна,купатило+2 балкони сто овозможуваат прекрасен поглед кон езерото.Цена 40 000ев.Шифра-11КЉ

 • Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Станови , Куќи за Продажба Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 1.00 Euro €

   Во Маврово се продава вила од 50м2 +16м2 гаража и 220 м2 двор.Има прекрасен поглед.Цена по договор.Шифра-9НР

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 130000.00 Euro €

   Во Маврово на самиот пат постои една прекрасна вила 130м2 со плац од 650м2.Вилата располага со вкупно 6 соби и тоа спални,трпезарија,кујна,дневна со греење на струја.Цена-130 000ев.Шифра-8МИ

 •  Се Продава Плац во Маврово

  Се Продава Плац во Маврово

  Плацеви Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 1.00 Euro €

  Во Маврово покрај езеро се продава плац 1200м2 со објект со цена по договор.Шифра-4/1БС

 • Се Продава Плац со Вила во Маврово

  Се Продава Плац со Вила во Маврово

  Плацеви Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 120000.00 Euro €

  Прекрасен е погледот кон бачилата и ски-центарот во Маврово.Токму таму се продава плац 778м2 со вила од 60м2 која има сопствен паркинг и парно со камин. Цена 120 000ев.Шифра-4М

 •   Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 30000.00 Euro €

   Помала но впечатлива вила се продава во Маврово . Убаво средена 80м2 со дворче од 50м2.Се продава наместена со кујна,дневна,трпезарија,2 спални соби,летна кујна и нус-простор.Истата поседува и ИЛ.Цена по договор. Шифра-1МГЛ

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 150000.00 Euro €

  На падините на Бистра во срцето во Маврово се продава кука во основа 80м2 на 2 нивоа со плац 900м2. Куката е со најпрекрасниот поглед кон езерото.Цена=150000ев.Шифра-13БО