Струмица

Вип Огласи
 • Се продава лаптоп HP Compaq 6710b

  Се продава лаптоп HP Compaq 6710b

  Лап Топи Струмица (Струмиц а) July 13, 2016 5000.00 Денари

  СЕ ПРОДАВА ЛАПТОП HP COMPAQ6710b КОНФИГУРАЦИЈА: RAM:3G HDD:150G PROCESOR: INTEL(R) CORE(TM)2 DUO CPU T7520 2GHz INTEL CENTURINO GRAPHIC CARD:MOBILE INTEL(R) 965 EXPRESS CHIPSET FAMILY GMA X3100  WIFI SUPPORT,BLUETOTH SUPPORT,SD CARD READER,LAN S...

 • се продава LCD монитор 22'' LG 2242T

  се продава LCD монитор 22'' LG 2242T

  Компјутерска Галантерија Струмица (Струмциа) July 13, 2016 3000.00 Денари

  се продава LCD монитор 22'' LG 2242T ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078/321-170

 • Izrabotka na WEB

  Izrabotka na WEB

  Останати услуги Струмица (Југоисточен регион) May 17, 2016 Check with seller

  Изработка на интернет (web) страници за секакви намени - портфолио за Вас, вашата компанија , електронска продавница и сл. За детални информации контакрирајте на 070/872-805 Ilija

 • Оџачар

  Оџачар

  Останати услуги Струмица (Југоисточен регион) May 21, 2016 Check with seller

  Оџачар

 • Понуда на трособни станови во изградба во Станбено - деловен објект Зграда 4 во Струмица

  Понуда на трособни станови во изградба во Станбено - деловен објект Зграда 4 во Струмица

  Станови , Куќи за Продажба Струмица (Југоисточен регион) June 2, 2016 Check with seller

  Понуда на трособни станови во изградба во Станбено -деловен објект Зграда 4 во Струмица најдобрата локација во градот 2мин до центарот на Струмица со најубав поглед кон Струмица   инф.071 341 777

Огласи
 • Volcwagen

  Volcwagen

  Автомобили Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 7800.00 Euro €

  Volcwagen

 • Fiat Punto Grande

  Fiat Punto Grande

  Автомобили Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 3500.00 Euro €

  Fiat Punto Grande

 • Touaran 2004

  Touaran 2004

  Автомобили Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 4900.00 Euro €

  Touran 2004

 • Audi A6

  Audi A6

  Автомобили Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 7400.00 Euro €

  Audi A6 

 • Golf 5 2005

  Golf 5 2005

  Автомобили Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 4700.00 Euro €

  Golf 5 2005

 • Ford Focus 2009

  Ford Focus 2009

  Автомобили Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 4600.00 Euro €

  Ford Focus 2009

 • Peugeot Exspert

  Peugeot Exspert

  Автомобили Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 6300.00 Euro €

  Peugeot Exspert

 • Opel Combo 1.6

  Opel Combo 1.6

  Камиони - Комерцијални возила Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 5800.00 Euro €

  Opel Combo

 • Ford Tranzit

  Ford Tranzit

  Камиони - Комерцијални возила Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 7200.00 Euro €

  Ford Tranzit

 • Peugeot Boxer 2010

  Peugeot Boxer 2010

  Камиони - Комерцијални возила Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 9600.00 Euro €

  Peugeot Boxer 2010

 • VOLCWAGEN T5 2008G

  VOLCWAGEN T5 2008G

  Камиони - Комерцијални возила Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 7800.00 Euro €

  VOLCWAGEN T5 2008G

 • Volcwagen T6 2011 God

  Volcwagen T6 2011 God

  Камиони - Комерцијални возила Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 10500.00 Euro €

  Volcwagen T6 2011 God