Гостивар

Огласи
 •   Се Продава Плац во Маврово

  Се Продава Плац во Маврово

  Плацеви Гостивар (Гостивар) June 11, 2018 1.00 Euro €

   На падините на Бистра во прекрасното Мавровско Езеро се продава плац 1200м2 со инфраструктура. Плацот се наоѓа на сам пат во близина на езерото. На овој прекрасен плац предвидена е градба - бруто развиена површина 1200м2, П+3+Пк со можност за г...

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Гостивар (Гостивар) June 7, 2018 130000.00 Euro €

         Во Маврово на самиот пат постои една прекрасна вила 130м2 со плац од 650м2.Вилата располага со вкупно 6 соби и тоа спални,трпезарија,кујна,дневна со греење на струја.Цена-130 000ев.Шифра-8МИ

 •  Се Продаваат Плацови во Никифорово

  Се Продаваат Плацови во Никифорово

  Плацеви Гостивар (Гостивар) June 4, 2018 1.00 Euro €

     Се продаваат плацови во Никифорово од 2049м2 и 1296м2.Цена по договор.Шифра-1НИ

 •  Се Продава Вила во Леуново

  Се Продава Вила во Леуново

  Плацеви Гостивар (Гостивар) June 4, 2018 1.00 Euro €

      Се продава вила 53м2 со двор 800м2.Шифра-3ЛЕ

 • Polo 1.9 SDI 2001 Godina, servisirano so klima

  Polo 1.9 SDI 2001 Godina, servisirano so klima

  Автомобили Гостивар (Полошки регион) June 13, 2016 2800.00 Euro €

    Polo 1.9 SDI 2001 Godina, servisirano so klima. Info 070-326-119

 • Se prodava Zemjishte

  Se prodava Zemjishte

  Недвижнини Гостивар (Полошки регион) May 9, 2016 Check with seller

  Se prodava zemjishte vo S. Zubovce Gostivar, neposredno od selskiot pat koj gi povrzuva Zubovce i Vrapciste a zemjishteto vodi i kon Avtopatot Gostivar - Tetovo.