Преведување

Огласи
  • Превод и пишување

    Превод и пишување

    Преведување Струмица (Струмица) January 17, 2017 200.00 Денари

    Превод од : македонски на срспки и обратно македонски на бугарски и обратно македонски на англиски и обратно Цени од 150 - 300 ден. Информ : vericaristova13@yahoo.com ristovaj123@gmail.com   Исто така пишувам состави и песни, цени по договор&nbs...