Компјутери

Вип Огласи
 • ОВДЕ ИМА РАБОТА

  ОВДЕ ИМА РАБОТА

  Компјутери СКОПЈЕ (Североисточен регион) November 26, 2016 Check with seller

  АКО ДЕНОТ ГО ЗАПОЧНЕТЕ СО РАБОТА - УСПЕХОТ Е ТУКА http://kakodoorabota.blogspot.mk/ ОТВОРИ ГО ОВОЈ БЛОГ И ЗАЧЛЕНИ СЕ ЗАЧЛЕНУВАЊЕТО Е БЕСПЛАТНО И ОБУКАТА Е БЕСПЛАТНА ИСПЛАТАТА НА ЗАРАБОТАКАТА Е 10 ТИ ВО МЕСЕЦОТ СИГУРНА И ДОСТАПНА ЗА СЕКОЈ ВРАБОТЕН

Огласи
 • Оглас за работа!

  Оглас за работа!

  Компјутери Скопје (Скопје) December 15, 2018 1.00 Euro €

  Агенцијата за недвижности Простор Скопје има потреба од вработување на техничка секретарка и агент на неопределено време.Со одредена фиксна плата и можност за дополнителна заработка.Опис на работни задачи:• Управување со канцелариско работење;&b...

 • ОВДЕ ИМА РАБОТА

  ОВДЕ ИМА РАБОТА

  Компјутери СКОПЈЕ (Североисточен регион) November 26, 2016 Check with seller

  АКО ДЕНОТ ГО ЗАПОЧНЕТЕ СО РАБОТА - УСПЕХОТ Е ТУКА http://kakodoorabota.blogspot.mk/ ОТВОРИ ГО ОВОЈ БЛОГ И ЗАЧЛЕНИ СЕ ЗАЧЛЕНУВАЊЕТО Е БЕСПЛАТНО И ОБУКАТА Е БЕСПЛАТНА ИСПЛАТАТА НА ЗАРАБОТАКАТА Е 10 ТИ ВО МЕСЕЦОТ СИГУРНА И ДОСТАПНА ЗА СЕКОЈ ВРАБОТЕН

 • Hard Disk Data Recovery - Vracanje na podatoci od hard disk

  Hard Disk Data Recovery - Vracanje na podatoci od hard disk

  Компјутери Куманово (Североисточен регион) February 3, 2016 Check with seller

  Враќање на податоци од хад диск во Македонија Specijaliziran servis za vracanje na podatoci od hard disk. -diskovi koi ne se prepoznavaat vo BIOS -Diskovi so polno bad sector-i -izgubeni particii -site operativni sistemi Windows, Mac OSX, Linux, UNIX...