Други Часови

Огласи
 • privatni casovi hemija i biologija

  privatni casovi hemija i biologija

  Други Часови Скопје (Скопје) May 9, 2017 300.00 Денари

  Drzam privatni casovi hemija i biologija za osnovno i sredno obrazovanie. 078 742 078

 • Клучот на Вашата безбедност во сообраќајот се наоѓа во АВТОШКОЛА ОРИОН

  Клучот на Вашата безбедност во сообраќајот се наоѓа во АВТОШКОЛА ОРИОН

  Други Часови Струмица (Југоисточен регион) May 18, 2016 Check with seller

  Авто школа Орион е првата приватна авто школа во Република Македонија која е отворена во 1991 година. Како воспитно – образовна организација започна да функционира во областа на оспособување на кандидати за возачи на моторни...

 • AUTOCAD 2D, 3D, SolidWORKS, 3DSMAX, 3D MAX. NAJ NAJEVTINO...

  AUTOCAD 2D, 3D, SolidWORKS, 3DSMAX, 3D MAX. NAJ NAJEVTINO...

  Други Часови Скопје (Скопски регион) January 31, 2016 Free

  AUTOCAD 2D, 3D, SolidWORKS, 3DSMAX, 3D MAX. NAJ NAJEVTINO .KURSEVI, CASOVI, ANIMACII, SPREMANJE, USLUGI, CRTEZI, RENDERI, PROEKTI, PROGRAMI, CNC SOODVETNI SPREMANJA. 070819058, 077820344 ( AutoCAD 2D 3D SOLID WORKS 3D Max ucenje edukacija casovi kurs...