Странски јазици

Огласи
 • ИНТЕНЗИВНИ ПРИВАТНИ ЧАСОЦИ ПО АНГЛИСКИ

  ИНТЕНЗИВНИ ПРИВАТНИ ЧАСОЦИ ПО АНГЛИСКИ

  Странски јазици Скопје (Скопје) December 19, 2017 Check with seller

  Давам приватни часови по најнова метода на одржување на настава која стимулира и потпомага во процесот на учење на англиски индивидуално или групно за ученици и возрасни како и деловен англиски. Држам со сопствени матерјали кои се креирани за потреби...

 • Francuski i italijanski

  Francuski i italijanski

  Странски јазици Skopje (skopski) December 12, 2016 300.00 Денари

  Casovi i prevodi na dvata jazika ( francuski i italijanski).

 • Давам часови по англиски и француски јазик

  Давам часови по англиски и француски јазик

  Странски јазици Скопје (Скопски регион) September 18, 2016 200.00 Денари

  Давам часови по англиски и француски јазик на основци и средношколци. Цена за 1 ( индивидуален ) час од 60мин -> 200 ден. * Можен е договор за групни часови. Телефон: 075 335- 844 Email: magdalena.blazeska@hotmail.com