Информатика

Вип Огласи

Огласи
 • AutoCAD SolidWORKS 3DsMAX 2D 3D render vizuelizacija casovi kusrevi Macedonia Skopje najevtino evtin

  AutoCAD SolidWORKS 3DsMAX 2D 3D render vizuelizacija casovi kusrevi Macedonia Skopje najevtino evtin

  Информатика Skopje (Makedonija) April 14, 2017 Check with seller

  AutoCAD, SolidWORKS, 3DstudioMAX, СТАТИКА, ЈАКОСТ 1, МЕХАНИКА, ИНЖИЊЕРСКА ГРАФИКА, CNC-G CODE СПРЕМАЊЕ-КУРС. ЧАСОВИ, КУРС, УСЛУГИ, НАЈ НАЈЕФТИНО Е СЕ. ПРОЕКТИ, ПРОГРАМИ. НАУЧЕТЕ ЛЕСНО И ЗАБАВНО. НАЈЕФТИНО, БРЗО, КВАЛИТЕТНО,КВАЛИТЕТ ВИСОК А ЦЕНА ЕФТИН...

 • Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

  Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

  Информатика Skopje (Skopje) December 17, 2016 3000.00 Денари

  Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

 • МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА, ИНФОРМАТИКА

  МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА, ИНФОРМАТИКА

  Информатика Аеродром (Скопски регион) March 12, 2016 200.00 Денари

  МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА, ИНФОРМАТИКА за основно и средно образование - индивидуани часови - групни часови ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРСКИ ИСПИТИ И ЕКСТЕРНО ТЕСТИРАЊЕ успех загарантиран тел. 075 266 628