Образование - Обука

Вип Огласи
 • Вработување професори по странски јазици

  Вработување професори по странски јазици

  Образование - Обука Струмица (Југоисточен регион) June 3, 2015 Check with seller

  Центарот за странски јазици Лингва НОВА - Струмица распишува конкурс за работно место професор по следниви јазици: - англиски - германски - италијански Сите заинтересирани може да пратат своја биографија на info.linguanova@gmail.com или во просториит...

Огласи
 • КАСАПИ

  КАСАПИ

  Образование - Обука Скопје (Скопје) November 22, 2017 Check with seller

  БАРАТЕ РАБОТА? Можеби дури и сте нашле но, некако не ви се чини стабилна!? Сте останале или ќе останете технолошки вишок!? КОНЕЧНО можност за загарантирано вработување!Гринагро д.о.о.е.л. нуди обука и 24 вработувања на позиција Касап&n...

 • КАСАПИ

  КАСАПИ

  Образование - Обука Скопје (Скопје) November 22, 2017 Check with seller

  БАРАТЕ РАБОТА? Можеби дури и сте нашле но, некако не ви се чини стабилна!? Сте останале или ќе останете технолошки вишок!? КОНЕЧНО можност за загарантирано вработување!Гринагро д.о.о.е.л. нуди обука и 24 вработувања на позиција Касап&n...

 • Вработување професори по странски јазици

  Вработување професори по странски јазици

  Образование - Обука Струмица (Југоисточен регион) June 3, 2015 Check with seller

  Центарот за странски јазици Лингва НОВА - Струмица распишува конкурс за работно место професор по следниви јазици: - англиски - германски - италијански Сите заинтересирани може да пратат своја биографија на info.linguanova@gmail.com или во просториит...