Дуќани за изнајмување - Продажба

Вип Огласи
 •  Se Izdava Deloven Prostor vo GTC

  Se Izdava Deloven Prostor vo GTC

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 21, 2018 25.00 Euro €

   Se izdava Deloven Prostor  vo GTC od 107m2 na prizemje. Cena po dogovor. Shifra-8028/1

 • se izdava dukan strumica

  se izdava dukan strumica

  Дуќани за изнајмување - Продажба Струмица (Југоисточен регион) August 12, 2016 Check with seller

  nad mvr strumica do foto madzarov se naoga dukanot e nov cena po dogovor

 • Se Izdava

  Se Izdava

  Дуќани за изнајмување - Продажба Струмица (Југоисточен регион) September 10, 2015 400.00 Euro €

  Se izdava dukan na Leninova 103. Dukanot e so povrsina od 59m2. Lice za kontakt 077 584 339 - Aco

Огласи
 • Se izdava deloven prostor vo Centar

  Se izdava deloven prostor vo Centar

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) December 24, 2018 200.00 Euro €

  Se izdava deloven prostor vo Opstina Centar,vo blizina na Soboren Hram,Bunjakovec.Prostorot e 34m2 i e delumno namesten,so mala kujna,toalet,biro i fotelja.Greenjeto e na struja.Pogoden e za usluzni dejnosti:pravni,trgovski i kozmeticki.Visinata na m...

 • Се ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / BUSINESS SPACE FOR SALE - ЦЕНТАР (108М2)

  Се ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / BUSINESS SPACE FOR SALE - ЦЕНТАР (108М2)

  Дуќани за изнајмување - Продажба SKOPJE (SKOPJE) December 23, 2018 1.00 Euro €

  Се продава деловен простор во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на УЛИЦАТА/БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Деловниот простор се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата на просторот е Југо – Западна.Лоциран е на адреса или булева...

 • Se izdava deloven prostor vo Centar

  Se izdava deloven prostor vo Centar

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) December 21, 2018 150.00 Euro €

    Se izdava deloven prostor vo Centar od 40m2 pogoden za kancelarii,rabotilnica,magacin. Prostorot e so dve prostorii i Wc. Cena-150eu. Shifra-8032/1

 •  Se Izdava Deloven Prostor vo GTC

  Se Izdava Deloven Prostor vo GTC

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) December 20, 2018 1.00 Euro €

   Se izdava Deloven Prostor  vo GTC od 107m2 na prizemje. Cena po dogovor. Shifra-8028/1

 • Се ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / BUSINESS SPACE FOR SALE – ЦЕНТАР (44М2)

  Се ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / BUSINESS SPACE FOR SALE – ЦЕНТАР (44М2)

  Дуќани за изнајмување - Продажба SKOPJE (SKOPJE) December 16, 2018 1.00 Euro €

  Се продава деловен простор во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина кај СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и ПЕКАРАТА “СИЛБО”.Деловниот простор се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата на просторот е Северо – Источна.Лоциран е на адр...

 •  Se Izdava Dukan vo Aerodrom

  Se Izdava Dukan vo Aerodrom

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) December 13, 2018 1.00 Euro €

  Se izdava dukan vo Aerodrom  37m2  na prizemje  so  cena  po dogovor.Odgovara za kancelarija i dejnosti od zatvoren karakter. Cena po dogovor. Shifra-53

 • Се продава деловен простор во Карпош 4

  Се продава деловен простор во Карпош 4

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) December 11, 2018 102400.00 Euro €

  Се продава деловен простор во Карпош 4 со површина од 128м2 + 5м2. Просторот се наоѓа на 1ви кат кај Обединети Нации. Дуќанот е комплетно реновиран и има видео надзор, аларми, со санитарен чвор и wc. Се издава и продава и како таков може да се издаде...

 • Се ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / BUSINESS SPACE FOR RENT – ЦЕНТАР (53M2)

  Се ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / BUSINESS SPACE FOR RENT – ЦЕНТАР (53M2)

  Дуќани за изнајмување - Продажба SKOPJE (SKOPJE) December 8, 2018 1.00 Euro €

  Се издава деловен простор во Центар.Деловниот простор се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЗАПАДНА.Квадратурата е од 53 М2,со ИЗЛОГ и ГОЛЕМА РЕКЛАМА.Внатрешно ПРОСТОРОТ е ОПРЕМЕН,но постои можност за ПРЕНАМЕНА/ПРЕАДАПТАЦИЈА.Катноста е ПРИЗЕМ...

 • Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

  Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) November 17, 2018 200.00 Euro €

  Се издава/продава деловен простор во близина на МВР со површина од 30м2. Се наоѓа на приземје. Цена 200еур/50.000еур. Шифра 8053/1

 • Се Продава Деловен Простор во ГТЦ

  Се Продава Деловен Простор во ГТЦ

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) November 17, 2018 280000.00 Euro €

  Се продава деловен простор во ГТЦ со површина од 60м2. Просторот има 2 санитарни чвора. Цена 280.000еур.Шифра 8014

 • Се Издава Локал кај Грчка Амбасада

  Се Издава Локал кај Грчка Амбасада

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) November 17, 2018 1300.00 Euro €

  Се Издава Локал кај  Грчка Амбасада со површина од 170м2. Се издава празен.Цена 1300еур.Шифра 8050/1

 • Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада

  Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) November 17, 2018 3500.00 Euro €

  Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада со површина од 105м2, тераса 70м2 и подрум од 200м2. Има 2 тоалета. Цена 3500еур. Шифра 8049/1